Det har vært en etterspørsel om å starte en morgentime hos Victus, og Sparby håper at dette tilbudet dekker det behovet.

- Vi har fått en del tilbakemeldinger på at de ønsker en morgentime hos oss. Da svarer vi med å få til et slikt tilbud. Hovedfokuset i denne timen blir morgengymnastikk med styrkeøvelser, det er både bra og viktig å kunne starte dagen på en god måte, sier Sparby.

Passer for alle

Morgentimen passer for alle, og inneholder øvelser de fleste klarer. Timen vil finne sted i første etasje på Askeladden.

- Timen vil vare fra klokka 06.45 til klokka 07.30. Det som er bra med en økt før jobb, er at kroppen kommer i gang, og er klar for dagen. Det er også muligheter til å dusje i garderobene nede, sier Sparby.

Denne timen vil også gå under en klippekortordning, hvor du kjøper et klippekort, og et klipp er en time. Sparby forteller at disse kortene også fungerer på andre timer.

- Det er kun 11 plasser på denne morgenstimen, og påmelding skjer enten til meg, eller via appen som Victus bruker, sier Sparby.