• SKIFTENDE VÆR: Telt var nok på sin plass, for mot slutten av dagen kom det en skikkelig skur som satte en liten demper på arrangementet.
  • VENSTREBYGD: I Tøråsen bor det mange Venstre-politikere i Våler. Det var også bakgrunnen for at Dørum var invitert.

På tradisjonelt vis ble Tøråsendagen arrangert lørdag, og det var rundt 70 som møtte opp i variert vær for å få med seg årets program.

I Tøråsen bor det mange tilknyttet Venstre i Våler, og det var også bakgrunnen for at tidligere Venstre-leder Odd Einar Dørum var invitert for å holde tale.

- Tar du imot folk som du tar i mot en potetsekk, så får du potetsekk. Tar du i mot folk som folk, så får du folk, var blant det Dørum sa i sin tale.

Han holdt en appell på omlag 10 minutter, og var glad for at han fikk muligheten til å komme til Tøråsen.

Blant talerne var også Våler-rådmann Lars-Arne Oldernes. Han snakket om kommunereformen og det arbeidet som nå pågår i Våler. Som kjent skal det neste uke være folkemøter i kommunen, og kommunestyret i Våler skal allerede mandag bestemme hvilken retning de ønsker videre. Dette engasjerer selvsagt også mange i Tøråsen.

Været kunne absolutt vært bedre, men for det meste var det opphold gjennom hele arrangementet. Mot slutten kom det riktig nok ei skikkelig regnskur som satte en liten demper på årets happening i Tøråsen.