• DIRIGERER: Ole Fredheim Haug dirigerer både Åsnes Hornmusikk og Åsnes barne- og ungdomskorps (Foto: Markus Søgård, Søgård Fotografiske).

De to lokale korpsene Åsnes barne- og ungdomskorps og Åsnes Hornmusikk er igjen godt i gang med innøving av programmet mot nyttårskonserten i Hof kirke 14. januar. Årets konsert er den 24. i rekken, og dirigeres av hornmusikkens dirigent Ola Fredheim Haug.

- Årets gjesteartist heter Marian Aas Hansen, som er sanger, låtskriver og produsent. Hun startet sin musikalske karriere i tenårene som sangsolist i storband. Siden slutten av 90-tallet har hun gjort seg bemerket gjennom konserter, TV-opptredener og ikke minst sceneshow. I 2006 gjorde hun braksuksess sammen med Kåre Conradi i  «It's Showtime» på Chat Noir og senere sto Marian igjen på Chat Noir med «Showgirls». Hun gleder seg til nyttårskonserten med Åsnes barne- og ungdomskorps og Åsnes Hornmusikk, sier Borghild Glorvigen i Åsnes Hornmusikk. 

Korpsene dirigeres av Ola Fredheim Haug, som er dirigent og musikalsk leder i Åsnes Hornmusikk.

- Ola har et stort hjerte for både unge og voksne musikanter og korpsmusikk, og betyr mye for den musikalske trivselen og utviklingen til korpsene i Åsnes, forteller Glorvigen. 

Musikalske perler vil komme på rekke og rad på konserten. 

- Korpsene spiller noe hver for seg, og en god del sammen. Sammen med Marian Aas Hansen vil publikum få høre feiende flotte låter i klassiske storbandarrangement, som bl.a. «Let there be love», «Papermoon» og «Route 66». Her vil det svinge godt i Hof kirke, lover Borghild Glorvigen.