• BURSDAGSBARN: Sifa Noori scoret sitt første mål for Flisa fotball på sin 15-årsdag.
  • GOD KAMP: Oliver Banken Sandberg spilte en meget god kamp for hjemmelaget.

Med flere forfall var det ikke store forventninger da serieleder Toten var lørdagens motstander. 

- Vi møter seriens suverent beste lag og henger med 80 minutter. Vi slipper inn to mål mot slutten, som gjør at resultatet ser verre ut enn det spillforløpet tilsier. Vi ligger lavt fra start og Toten styrer kampen. Vi får en del brudd, men er utrolig slurvete i pasningsspillet. Allerede etter 8 minutter sitter 1-0 til Toten og da tror nok en del at det skal bli enveiskjøring. Men vi jobber oss inn i kampen og får uttelling etter 32 minutter da Simon Salen Aune går til dødlinja og slår inn. Der dukker dagens bursdagsbarn, Sifa Noori (15 år), opp og setter 1-1! Etter det har vi bra kontroll og Toten slår mye langt i frustrasjon. Så med to minutter til pause får vi en kontroversiell situasjon. Keeper Anders Flisamyren Helland kaster seg etter en ball for å hindre corner: ballen er langt over dødlinjen, men blir slått inn på banen igjen. Der står en Totenspiller og setter den i tomt mål. Linjemannen som skal ha kontroll på dette står 30 meter fra dødlinja og er mer opptatt av om trenerne står 10 cm for tett på banen. Dermed 2-1 til Toten, forteller Flisa-trener Lars Mathisen. 

Går tom for krefter

2. omgang er i store perioder rotete.

- Vi har en stor sjanse etter 75 minutter ved Sebastian Østensen. Vi går etter hvert tom for krefter og da sitter de to avgjørende baklengsmålene på slutten. En godkjent kamp i 80 minutter mot et bra lag. Arbeidet mot neste sesong har allerede begynt og lagoppstillingene fremover vil i større grad bære preg av hvem som vil bli satset på mot neste år, avslutter Mathisen. 

KAMPFAKTA: 

4.divisjon avdeling 01

Flisa fotball - Toten 1 - 4 (1 - 2)

MÅL: 0-1 (8), 1-1 Sifatullah Noori (33), 1-2 (40), 1-3 ((0), 1-4 (90)

Kort: 1 gult til Flisa fotball (Banken Sandberg).

Flisa fotball stilte med følgende lag: 

Anders Flismyren Helland, Christian Røhne Jørgensen, Almantas Doreika, Kristian Skolegården, Torkil  Moberg (kaptein), Mats Nygården Hanstad, Simon Anders Salen Aune, Oliver Banken Sandberg, Sindre Fjellberg Pedersen, Sebastian Østensen og Sifatullah Noori.

Innbyttere: Truls Tangen Frogner, Anders Berger Simengård, Oliver Anseth Enger og Noa Andre Mathisen.

Neste kamp: 

Gran - Flisa fotball lørdag 31. august klokka 15.00 på Sparebank1banen.