Siden ThoseBricks vant The Stream 10. desember i fjor har det vært ganske rolig fra musikeren fra Dulpetorpet. Før helga slapp imidlertid Tony Skjevik sin nye låt «King of the hill», og inspirasjon til låta har han hentet nettopp fra oppveksten på Hof Finnskog.

- Låta handler om meg da jeg var liten. Litt om det og ikke ha noen bekymringer. Jeg hadde vel kanskje noen bekymringer som liten, men føler nesten at det er flere nå som voksen. Denne låta handler om det å bli voksen, og det å finne glede i de små tingene, sier Skjevik.

Mottakelsen til låta har så langt vært kjempegod. Strømmetjenesten Spotify har sin egen «Ny pop»-liste, og på toppen av denne lista dukket den nye ThoseBricks-låta opp ganske kjapt.

- Klart det er god reklame. Egentlig var det ganske overraskende. Jeg hadde ikke trodd det skulle skje så fort, og klart jeg har fått en del følgere av det. Nå håper jeg at låta streames til værs, smiler Skjevik.

Denne gangen er låta lagt ut slik at den kan lyttes på internasjonalt. Det har ikke de tidligere låtene til Skjevik blitt. Dette gir en del nye muligheter.

- Det blir spennende å gi det lit tid. Jeg har flere nye låter på gang også, sier Skjevik.

Det ble litt stille

Etter at Skjevik vant The Stream på TV 2 ble det brått stille fra musikeren fra de dype skoger. Skjevik innrømmer at det ble litt slik.

- Etter The Stream hadde jeg ikke så mye klart. Så det var litt å sete seg i hula for å lage låter, og å ta en liten pause. Men nå skjer det ting igjen, lover Skjevik.

Nå gleder Skjevik seg til å spille på Trestokkfestivalen 29. juli. Han skal også spille sammen med CC Cowboys på CC Amfi Amfi i Hamar.

- Nå gleder jeg meg veldig til tiden som kommer. Det er flere spennende jobber på gang, smiler Skjevik.