Forestillingene gjennom fem år, er om to pensjonister fra Åsa aldershjem, som hvert år tar seg en tur i Åsa Gata, og møter Åsa folket.

- De har vært på bursdager, innom doktorkontoret, fest på Kariskjæret og publikum har også fått innblikk på soverommet til gubbene. Det er en ny begivenhet hvert år, men de samme figurene og rollene er med i spillet, så de blir gjenkjent av publikum år etter år. Alle etternavnene vi har på våre skuespillere, er steder her oppi Åsa, noe publikum setter stor pris på, forteller Kjell Korbøl. 

- Vi må si at vi hadde suksess for femte året på rad, og vi hadde tre fulle hus, noe vi har hatt vært år. Vi fikk med en ny skuespiller i år, som vi rekruttertefbra barneteateret vårt, Peter Normann Ingebretsen. Vi hadde også ny konferansier i år, ved Emma Mohn, som i spillet ble kalt Marta Gullhaugen, fortsetter han. 

Storbryllup i Åsa kirke

- Årets handling ble storbryllup i Åsa Kirke, der selveste Åsa presten Ruth Hasselball (Rita Sørlie), giftet seg med en Pedro Montebello fra Mexiko (Jan Bråten). Da ble det selvfølgelig mangel på prester, så da ble det innhentet to prester fra Åsa aldershjem. Prestene ble Egon Titerud (Kjell Korbøl), og Krestian Vaulla (Øystein Holtmoen). Mor til Pedro kom helt fra Mexiko til bryllupet, Sibylla Montebello (Mona Ingebretsen). Alle fikk innbydelse til bryllupsmiddag på Åsa prestegård, der alle stilte opp. Det var Hilda og Karl Kariskjæret, (Anett Kordal og Sune Sørlie), Helga Sirisvaulla (Linda Korbøl), møtte opp med bestemorgutten Hans (Peter Normann Ingebretsen). Til og med lensmannen i Åsa Gata møtte opp, Alfred Seppingbøl (June Sandal). Hun som alltid jobber støtt, hadde ansvaret for selskapet selvfølgelig. Det er Eivor Rakleby (May Linda Olsson). Hun fikk tilbud om å få flytte til Mexico, for Sibylla hadde mange sønner, men vi tror hun fortsatt blir i Åsa. Olga Kronhaugen (Emma Mohn), kunne ikke komme på selskapet, for hun ble med papegøyen Polly på slektstreff i Afrika, smiler Korbøl.

Mange deltar både på og bak scena

Det er totalt 19 medlemmer i teatergruppa. 

- De som vi ikke ser oppe på scena er Vidar Møllerud som ordner musikk, Tore Ingebretsen ordner lyd og lys, Bente Korbøl har sufflørjobben, Karianne Retteråsen ordner sminken. Stine Nyberg er filmansvarlig og Einar Ingebretsen holder orden på økonomien. Robert Klundseter (Oliver Sirisvaulla), er også med i gruppa, men går på skole om dagen, så han kommer sterkere tilbake, avslutter Kjell Korbøl.