Søndagens motstander Moelven lå på sisteplass med bare 1 seier, men den kom til gjengjeld i forrige serierunde. Uansett var dette en motstander Solør håndball skulle slå med store sifre, og det gjorde de også. 

- Dette ble en slitekamp i forhold til prestasjon, selv om seieren aldri er i tvil blir spillet vårt oppstykket. Vi sliter med timing, avstander og roller i forsvar, i angrep blir det rufsete og stresset, mye fordi de bruker lang tid med hver ball. Jeg er godt fornøyd med at vi lager 41 mål, selv om vi føler vi burde hatt 50. Ny kamp på torsdag mot serielederen borte, vi må brette opp ermene til den kampen! sier trener Stein Johannesen. 

KAMPFAKTA: 

3. divisjon

Gruehallen

Solør Håndball - Moelven 41- 29 (21 - 14)

Utvisninger: 

Moelven: 2 x 2 min. 

Solør Håndball: 4 x 2 min. 

Solør Håndball stilte med følgende spillere (antall scoringer i parentes): 

Keeper: Kirsten Bjerkestrand Sørby. Utespillere: Minda Hansen-Møllerud (8), Martine Børslungen Haugen, Aurora Jacobsen (3), Julie Maliberg, Alvilde Westby Skyrud (2), Madeleine Bråten Mella (15), Silje Syvderud (4), Henriette Haug (3), Emilie Thorsen (3), Maja Hansen-Møllerud, Nora Vestgården Berg (1), Maiken Botilsrud og Pernille Børslungen Haugen (2). 

Neste kamp: 

Lunner - Solør Håndball, torsdag 21. mars klokka 20.00 i Lunnerhallen.