Årets kamp går lørdag 17. august klokka 17.00 på Våler stadion.

- Det første året var det over 200 tilskuere, mens i fjor var det snaue 100 i dårlig vær. Vi håper mange møter opp i år også! Vi inviterer alle sponsorer til kampen, og de har vi rundt 20 av. Etter kampen blir spillerne og de rundt laget bedt på bankett på Heia. I fjor var det med over 50 på banketten, så vi håper mange blir med i år også, sier trener Per Kristian Sandbakk, Vaaler J17.

MYE FOLK PÅ STADION 

- Det første året solgte vi vel mellom 160 og 170 billetter. Det er jo gratis å komme inn, men hvis du betaler 50 kroner får du også tilgang til «VIP-tribune» i paviljongen. Her blir det servering av kaffe og kaker,  hit er også alle våre mange lokale sponsorer invitert. Det kom veldig mange flere enn vi solgte billetter til i fjor, mange kom jo «bare» for å se kampen. Det var mer eller mindre full tribune, og det var mange som kommenterte at de ikke hadde sett så mye folk på Våler stadion på lenge, smiler Marit Astrup, som er lagleder for Vaaler J17. 

Kampen spilles altså under Vålerdagene, som arrangeres 16-17. august. 

- Dette er vårt bidrag til Vålerdagene, vi ønsker å være med og lage liv i sentrum. Vi har også fått en egen kampsponsor, Sparebank 1 Østlandet, og vi er veldig glade for at de lokale sponsorene støtter opp! Det betyr at vi kan opprettholde et bra og variert tilbud til jentene. Alle sponsorer er som sagt invitert til kampen og «VIP-tribunen», avslutter Marit Astrup.