Etter mange års opphold er Picazzo på vegen igjen, og til årets Sankthans-fest på Gruetunet slippes deres nye album «Blindvei».

Den første singelen er ute fra albumet, og har samme navn. Fredag kveld lå denne på 19. plass på Norway Viral Topp 50 på Spotify.

- Det er jo kjempemessig. Når vi gjør et comeback som dette håper vi selvsagt på bra respons. Å få en rakettstart for den første singelen er helt utrolig, sier Tommy Michaelsen.

Gode tilbakemeldinger

Tilbakemeldingene på den første låta har ikke latt vente på seg, og mange venter nå på at albumet blir lansert i forbindelse med den årlige festen på Gruetunet.

- Mange er spente på albumet, og ringer eller kontakter oss på annen måte. Vi er veldig spente på mottakelsen, og ser frem til dette nå, sier Michaelsen.

Bandet har som mål å ta på seg 20 til 25 spillejobber i året, og i løpet av sommeren har de i underkant av 10 jobber klare.

- Vi har ikke noe mål om å spille veldig mye, og folk skal føle at vi spiller fra hjertet. Det var jo derfor vi startet opp igjen også, sier Michaelsen.