• STOLTHET: Mange kom for å stille spørsmål om diverse ting med bilen.
  • NOE FOR ALLE: Mange hadde møtt opp i Norges Varemesse for å få med seg motor i ulike kjøretøy
  • FOLIERING: Før Oslo Motorshow ble bilen foliert med folie som skifter farge.

Brede Stenbakken har vært på Oslo Motorshow før, men har aldri stilt ut der og da han fikk spørsmålet fra den Tønsberg baserte klubben TBG Stance sa han fort ja. Bilen har blitt stilt ut før, men dette var første gangen den ble vist frem med foliering og felger.

- Det er utrolig mange folk som kommer og spør og lurer på diverse, noe som er veldig gøy, forteller Stenbakken. 

Hektiske dager

Dagene før Oslo Motorshow ble hektisk for mye skulle gjøres med bilen før den ble klar for utstilling. Det ble foliering hos Posaasen profilering med folie som skifter farge, justerbart understell på luft, Works meister s1 felger, full BMW M3 styling og panser og bagasjeluke i Carbon.

 - Det er mildt sagt mye vasking og polering før Oslo Motorshow, sier Stenbakken. 

Han kom på torsdag, hvor de satt opp stand og gjorde klart med bilene. Fra TBG Stance er det i år 6 biler som blir utstilt, men allerede til neste år er mulighetene store for at antallet blir doblet. Miljøet er kjempe bra, noe som gjør hele opplevelsen bedre.

- Vi blir som en stor gjeng med venner som er interessert i det samme. Vi har kanskje forskjellig type biler i både former og fasonger, men målet og det å jobbe med bil er det samme, sier Stenbakken.

Noe for alle

I Norges Varemesse under Oslo Motorshow er det noe for alle. Bare man har noe interesse for motor, eller liker å se på biler er dette det riktige stedet. 

- Jeg anbefaler alle å ta turen som har minste interesse for motor, det er noe for alle. Alt fra eldre amerikansk, lastebiler, superbiler og biler som baserer seg mer på stance, sier Stenbakken.