Morgan Eriksson, 45, fra Torsby, er av styret i Spire Web og Design AS ansatt som daglig leder og han tiltrådte formelt stillingen fra 1. desember. 

Eriksson overtar etter Thor Arnstein Berg, som startet i Solør Næringshage tidligere i høst.

Morgan Eriksson har erfaring fra webreklame og kommunikasjonsindustrien siden 1999. I 2002 startet Eriksson selskapet Sticky Beat, et kreativt digitalt produksjonsbyrå som han sammen med flere bygde opp til 18 personer i fire byer, før han forlot selskapet i 2012. Sticky Beat hadde på den tiden kontor i Torsby, Stockholm, Karlstad og Oslo. 

Årets gründere i värmland

Arbeidet med etableringen og den påfølgende veksten førte til at selskapet i 2010 ble valgt til «Årets gründere i Värmland» samt nominert til «Entrepreneur of the Year i Sverige». 

- Med Morgan Eriksson som daglig leder får Spire Web & Design en meget hyggelig, sosial, erfaren og kunnskapsrik leder. Morgan skal sammen med de ansatte og selskapets styre sette en god treårs-plan for virksomheten», sier styreleder Frank R. Rognstad.

- Det skal bli spennende å få jobbe med alle de dyktige menneskene i Spire. Det finnes mye god erfaring og kunnskap her. Jeg ser fram til å få skape kundeverdi og være med «och sprida digital glädje», samtidig som vi skal få selskapet til å vokse og bli en betydelig aktør å regne med digitalt på Østlandet», sier Morgan Eriksson.

- Spire Web & Design AS skal være et selskap som setter digital retning og driver innovasjon for sine kunder i fremtiden.  Vi har store ambisjoner for selskapet og ser at den tiden vi er inne i nå krever at alle virksomheter får større krav om et digitalt nærvær for å kunne forsvare posisjon i markedet. Med det er mulighetene mange, avslutter Frank R. Rognstad.