Ikke et eneste sete var ledig i kinosalen i Grue rådhus da Nora Jabri holdt overraskelseskonsert for alle skoleelevene i Grue. Nå får elevene, og alle andre, mulighet til å oppleve Jabri på nytt.

- Egentlig var det ThoseBricks som skulle spille hos oss, men her ble det forandringer fordi han spiller på Flisa helga etter. Nå er det klart at det er Nora Jabri som kommer. Hun spiller i teltet på Kirkenær lørdag 24. juni klokka 19.00, sier ordfører Wenche Huser Sund.

Nora Jabri vant Stjernekamp i 2014, og hun fikk stor applaus fra skoleelevene da hun gjestet Grue i januar. Anledningen den gang var åpning av det nye biblioteket i kommunen. 

verdenskjent artist

- Artisten deltok på Norske Talenter som 12-åring og kom på 3. plass. Hun var på Oprah Winfrey Show som 13-åring. Hun vant Stjernekamp i 2014. Hun er en verdenskjent artist, og nå er hun her i rådhuset og skal holde en konsert for hele skolen, sa en blid ordfører til en fullsatt rådhussal den gang.

Nå gleder ordføreren seg til innbyggerfesten, og med gratis buss fra Oslo og et opplegg for store og små håper hun at alle stoler blir opptatt i teltet denne lørdagen. Ordføreren gleder seg stort til innbyggerfesten.

- Dette er en fest hvor vi inviterer alle innbyggerne i Grue. Både de som har bodd her lenge, nyinnflyttede og de som ønsker å flytte hit. Det blir en heidundrende fest i teltet på Kirkenær, og dette er et arrangement som vi alle fortjener, sier Huser Sund entusiastisk.