• MANGE DUELLER: Hof er sterke på dødballer. Her har de et frispark som ender i en stor mulighet.

Kampen startet rolig med to lag som var litt avventende de første ti minuttene.

Etter ti minutter får unggutten Sondre Gottenborg dagens første scoring. Få minutter senere får nevnte Gottenborg drømmetreff og scorer sitt andre mål for dagen og Hof har fått en god start på kampen.

Fjelltun henger godt med, men klarer ikke overliste Hofs sisteskanse.  

Når stadionuret passerer 30 minutter blir Leif Thomas Rotbakken felt og Sondre Gottenborg får sjansen fra krittmerke til å få sitt hat-trick. Han gjør ingen feil og kampen er i realiteten avgjort.

I omgangens siste kvarter skjer det mye, og begge lag får satt inn to mål hver. Først scorer Håkon Lilleåsen en enkel scoring etter at Leif Thomas Rotbakken har gjort grovarbeidet, før Fredrik Lindberg scorer på et flott frispark.

Hof leder 5-2 til pause.

I andreomgangen er Fjelltun best, og Hof er nok mest fornøyde med å sikre resultatet. Det blir spenning på utover omgangen da Fjelltun scorer to kjappe mål og det står 5-4 til Hof.

En nervepirrende avslutning med store muligheter begge veier til tross, Hof rir av stormen og sikrer tre kjærkomne poeng og klatrer opp i ryggen på Vaaler som ligger poenget foran i femtedivisjon.

En fornøyd Hof-trener Fredrik Lindberg konstaterer at laget er i en flytsone etter kamp.

- Vi viser i dag at seieren mot Vinger sist ikke var tilfeldig. Nå ser vi frem mot lokaloppgjør mot Grinder 2.september og håper så mange som mulig kommer til Sundenga for å «glana», sier Lindberg. 

Dagens beste Hofspiller ble Sondre Gottenborg.