Fæssa tok nok en seier, den fjerde strake og har kun sluppet inn et straffemål på disse fire kampene.

- Dette er vi veldig fornøyd med! Det er ingen stor fotballkamp publikum blir vitne til, men vi gjør det vi må og har kontroll fra første spark på ballen. Bortelaget skaper ikke en eneste målsjanse, men har en periode på ti minutter før pause hvor de er mer med. Vi går opp til 1-0 på straffe av Lars Henning Braskerud etter at Magnus Rostille blir felt. Da har vi spilt i tjue minutter. Dette holder seg til pause. Vi kunne har scoret fire og fem til før pause, men vi sliter med å omsette de store sjansene, forteller Christer Fredriksen. 

- Et stort gjesp

Gleder seg til å møte serieleder Grue i lokaloppgjør.

- Vi dobler ledelsen rett etter pause da Peder Frisendal stanger et innlegg i mål. Da vi passerer timen bytter vi inn hele benken vår så alle får rikelig med spilletid. Den siste halvtimen er uansett et stort gjesp og vi kontrollerer inn en fin seier. Nå har vi fem seire og en uavgjort på de siste seks kampene, og tar i mot Grue hjemme på onsdag og der er det kun tre poeng som gjelder. Vel møtt! sier Fredriksen. 

Fæssa ligger nå på 4. plass med 22 poeng etter 13 spilte kamper, det er 9 poeng opp til onsdagens motstander Grue på topp (som har 11 spilte kamper). 

KAMPFAKTA: 

5. divisjon avdeling 02

Braskereidfoss - J/H 2 - 0 (1 - 0). 

MÅL: 1-0 Lars Henning Braskerud på straffe (32), 2-0 Peder Frisendal Tronstad (54).

Fæssa stilte med følgende lag: 

Karl Emil Libekk, Åsmund Reinholdt Håndstad (kaptein), Christer Fredriksen, Magnus Moen, Patrick Krav Hammeren, Jakob Lande, Magnus André Sparby Rostille, Sigvart Melsnes Svenneby, René Olse, Lars Henning Braskerud og Peder Frisendal Tronstad.

Innbyttere: Kristian Sillerud Torgersen, Petter Været Olsrud og Thomas Øiseth.

Neste kamp: 

Braskereidfoss - Grue onsdag 19. september klokka 18.00 på Braskereidfoss ipl.