Sist helg var det Norgescup på Simostranda i Buskerud og Anne Marit Bredalen som representerer Åsnes Skiskytterlag, presterte godt både på fellesstart og sprinten.

- Ja, det ble en godkjent gjennomført NC-runde. Det startet med fellesstarten på fredag, der jeg hang bra med fra start med god skyting og var med å prege løpet. Kroppen kjentes bra og med raskt føre og leken løypeprofil ga det en god følelse. Med skytingen 0-0-2-0 holdt det til en 5. plass og det var tett om plassene med kun 49 sekunder opp til vinneren, sier Bredalen.

10 av 10 treff på sprinten

Lørdag var det klart for ny konkurranse med sprint på programmet.

- Det ble fullklaff på standplass med 10 av 10,  men en litt tyngre dag fysisk da jeg kjente gårsdagens konkurranse i beina. Jeg gjør en veldig god gjennomføring frem til sisterunden, da kommer syra snikende og jeg ender med det på en 10.plass. Veldig tett opp i dag også med kun 49 sekunder opp til 2.plassen. En god gjennomføring på standplass i helgen og mye bra på ski, så jeg sier jeg meg godt fornøyd sett bort fra siste syrerunden som ødela for ett toppløp på lørdag, fortsetter Bredalen. 

Framover i februar blir det både Norgescup og Østlandsmesterskapet.  

- Ja, planen fremover nå er god trening med deltakelse på 10 km fri NC langrenn på Åsen søndag 11. februar og deretter Østlandsmesterskapet helga 17.-18. februar på Toten. Neste NC helg blir i Molde 24.-25. februar, forteller Bredalen.