Egentlig var det tilfeldigheter som gjorde at Nikita Banken Torp (20) fra Hof meldte seg på til årets Miss Norway. Nå som hun er tatt ut til semifinalen som én av 12 jenter begynner Nikita å innse hvor stort det er.

- Da jeg fikk vite at jeg gikk videre begynte jeg seriøst å gråte. Selv visste jeg ikke at dette kom til å bety så mye for meg, men nå står jeg igjen som én av 12. Fy fader, smiler Nikita.

Eneste fra Innlandet

Nikita Banken Torp er den eneste jenta fra Hedmark og Oppland som har gått videre til semifinalen av Miss Norway i år, og nå skal hun brette opp ermene for å kjempe seg til finalen av konkurransen. Hvem som går dit blir ikke kjent før i mai.

- Nå er jeg den eneste fra Hedmark og Oppland, og det er kult å kunne representere bygda si i dette. Da må jeg gjøre en ekstra god jobb. Nå skal jeg snart på catwalk-kurs, smiler Nikita.

Fra venner, kjente og ukjente har tilbakemeldingene tikket inn etter at det ble kjent at hun var med i årets konkurranse. Men ikke alle meldingene er like hyggelige.

- Noen meldinger kunne jeg fint vært foruten. Det er bilder, frierier og folk som vil ha barn. Det kommer så mye rart, og noen ganger må jeg bare legge fra meg telefonen, sier hun.

Bambi på isen?

På catwalk-kurset er hun redd for å føle seg litt som Bambi på isen. Men Nikita er glad i høye hæler.

- Det blir veldig spennende, og jeg skal også møte resten av jentene for første gang. Før finaleuttaket i mai må jeg jobbe litt med sponsorer og trene hver dag. Jeg må være den beste versjonen av meg selv, smiler Banken Torp.

Hvor mange som går til finalen er ikke kjent, og det er en jury som skal plukke ut jentene som går dit.

- Jeg har vunnet allerede. Uansett om jeg går videre eller ikke er jeg kjempefornøyd. Jeg er 1 av de 180 jentene som har gått til semifinale, og det er en seier i seg selv. Men jeg må innrømme at når jeg ser krona på nettsiden får jeg litt lyst på den, forteller Banken Torp.