Etter det iSolør.no erfarer skal raseringen av oppslagstavla ved DNB ha skjedd en gang mellom klokka 02.00 og 04.00 natt til søndag, men hvem som har gjort det vites ikke.

Forsøpling i Flisa sentrum er et problem, og det er flere parkeringsplasser som blir rammet hver helg. Folk hiver for eksempel pizzaesker og røykpakker rett på bakken. Noen velger til og med å tømme askebegeret på offentlige plasser.

Varaordfører i Åsnes, Kristian Botten Pedersen, er lite imponert.

- En ting er hærverk og forsøpling etter sosiale sammenkomster. Da må vi forsøke å finne de ansvarlige og få de til å rydde opp. Det som imidlertid er langt mer skremmende er likegyldigheten som utvises ved hverdagsforsøpling! Hvorfor bryr vi oss ikke mer om hvordan det ser ut rundt oss, spør han.

Botten Pedersen mener vi alle kan gjøre en jobb for at vi skal ha det fint rundt oss.

- Uavhengig om du er en forsøpler eller en som irriterer seg over det. Ta med en pose neste gang du skal gå en tur og fyll opp den med søppel du kommer over, sier han.

For eksempel må de ansatte ved Begravelsesbyrået Kordahl & Toverud rydde og sope sin parkeringsplass nederst i Kaffegata på grunn av forsøpling.

I maimåneden er det lett å rette mistanken i retning russen, men det fine været i går gjorde at mange valgte å ta seg en tur ut i de nattlige timer. Det kan være hvem som helst.