Både sportslig leder Ronny Grenberg og styreleder Tore Huuse Øwre gleder seg stort til håndballfesten på lørdag. 

- Nå begynner vi å få kontroll på det meste. Hele programmet er klart, og dugnadsfolket er på plass. Stort sett alt skal være på plass, så nå er vi klare til å ta i mot full hall med publikum.  Tilbakemeldingene fra folk er at de skal på Vipps-kampen, og for oss handler det om at flest mulig kommer i Åsneshallen på lørdag, sier Ronny Grenberg. 

- trenger fortsatt inntekter

Det er full fokus på at dette skal være en håndballfest, men det er også viktig for Flisa AIL at de kan få inn noen kroner samtidig. 

- Det første året hadde vi jo en «Kronekamp» for å berge klubben og redusere gjeld. Vi trenger fortsatt inntekter til klubben, skal vi kunne gi et så bredt aktivitetstilbud som det vi har. Det gjelder både organisert aktivitet, men også all den uorganiserte aktiviteten.  Dette koster mye penger, og vi mener at Vipps-kampen er en god måte å skaffe oss inntekter på. Samtidig gir det jo sportslige opplevelser til både små og store, forteller Tore Huuse Øwre. 

I disse dager holder Flisa AIL på med ringerunde til bedrifter og privatpersoner. 

- Ja, vi kontakter en del og vi håper jo også at en del melder seg til oss.  Vi håper de tenker at aktiviteten vi holder på med i Flisa AIL, er vel verdt å støtte og at vi på lørdag har ganske mange kroner pr. tilskuer som møter opp i Åsneshallen. Vi satser på full hall og programmet vårt gjennom dagen tilsier at det blir mye folk på lørdag, fortsetter Øwre. 

- gull verdt for oss!

Folk bør kjenne sin besøkelsestid, Elverum håndball herrer er Norges beste håndballag. 

Hva tenker dere om at de møter opp og støtter Flisa AIL?

- Vi er veldig heldig som har dette samarbeidet med  Elverum håndball og at de stiller opp for oss år etter år. Det betyr veldig mye for håndballen i distriktet vårt at vi har Elverum håndball som en lokal storklubb. Det at de også blir med oss gjennom hele dagen, og legger opp til aktiviteter sammen med unga våre er gull verdt!  Det er muligheter for både foreldre, besteforeldre, tanter og onkler og alt til å komme og få se elitespillerne både i trenings-seanser og i kamp. Vi oppfordrer alle til å turen til Åsneshallen på lørdag, sier Grenberg og Øwre. 

Håndballfesten starter med temasamling for gutter med spillere fra Elverum håndball klokka 09.30. Deretter går det slag i slag med G12-kamp klokka 11.00 og J18-kamp klokka 12.30.

muligheter for både autograf og bilde

Klokka 12.30 - 13.30 blir det trenerforedrag med Raymond Hamar, assistenten til Elverumstrener Michael Appelgren, og innholdet passer for både håndball- og fotballtrenere. Deretter er det ny G12-kamp klokka 13.45, før det blir muligheter til å få både autograf og bilde med spillerne fra Elverum fra klokka 14.30. 

Selve Vipps-kampen mellom Elverum håndball og Follo starter klokka 16.00. 

- Det blir også muligheter til å kjøpe varmmat på Bjørkheim i løpet av dagen. Vil du støtte oss økonomisk, kan du søke opp Flisa AIL på Vipps eller ta kontakt med oss, avslutter Grenberg.