iSolør.no lanserer nå digitale dødsannonser. Gjennom fanen dødsannonser på forsiden kan du enkelt følge med på annonsene, og løsningen er også søkbar nasjonalt og bak i tid.

- Vi tok i bruk denne løsningen i fjor høst, og var veldig spente på hvordan dette ble. Den digitale døden var vi sikre på at ville fylle noen behov, sier Tore Huuse Øwre hos Begravelsesbyrået Kordahl & Toverud.

Annonsene publiseres når de pårørende ønsker, og siden oppdateres kontinuerlig gjennom hele døgnet. Når du er innom iSolør.no for å lese siste nytt fra Solør er det enkelt å besøke undersiden for å holde seg oppdatert.

- På siden får også familiene samlet sine hilsener, og mange setter pris på det. Folk kan tenne et lys, og blomster kan bestilles enkelt til begravelsen, sier Huuse Øwre.

Gjennom løsningen er det enkelt å informere når et kjært familiemedlem har blitt borte. Det er mange byråer i Norge som alt har tatt i bruk løsningen.

- Vi er nesten alene i Våler og Åsnes, og det gjør at nesten alle dødsfall i disse kommunene registreres hos oss. Denne siden gir nesten en oversikt over alle dødsfall, sier Huuse Øwre.

Det er selvsagt gratis å lese dødsannonser på iSolør.no, og slik vil det alltid være.

Klikk her for å komme til dødsannonsene.