Lyttertallene for perioden 3. kvartal 2016 til 2. kvartal 2017 kom fredag. De viser at SolørRadioen har en solid økning. Både hva gjelder daglig og ukentlig oppslutning. 47 prosent av innbyggerne i Solør hører på SolørRadioen i løpet av uka, og 26 prosent hører på hver dag. Det gjør at SolørRadioen er landets nest mest populære lokalradio i eget område.

- Helt utrolig, og det viser at vi har funnet rett måte å drive radio på med små ressurser. Merk at disse lyttertallene i all hovedsak er fra før de nasjonale kanalene sluttet med FM-sendinger. Vi venter en solid vekst også i kvartalene som kommer, sier Bjørn-Martin Brandett, som er daglig leder i HedmarksRadioene AS.

Selskapet driver SolørRadioen, SolørRadioen+, ElverumsRadioen, HamarRadioen, TrysilRadioen og ØsterdalsRadioen. I tillegg eier selskapet 30 prosent av Radio Kongsvinger. Alle kanalene går frem på den siste målingen. Totalt har kanalene fått 5.570 nye lyttere i perioden.

- Dette er selvsagt kjempegode nyheter for oss, og vi er veldig spente på tiden som kommer. Mange har ikke kjøpt seg DAB-radio, og det vil selvsagt gi oss en stor fordel i årene som kommer. Vi blir på FM til 2022 slik det er nå, og skal ta kampen for å få fortsette også etter 2022. Det finnes ingen gode argumenter for at vi skal slå av våre FM-sendere, sier Brandett.