I tillegg til Flisa AIL, er det bare Moelven, Harestua og Gjøvik som skal ha håndballskole i vinterferien i Region Innlandet. 

Leder for håndballgruppa i Flisa AIL, Gunvor Husberg Aaslie, ser spent på dette. 

- Vi søkte håndballkretsen om få gjennomføre REMA1000 håndballskole i vinterferien og fikk positivt svar rett før nyttår. Det blir spennende for oss med håndballskole i vinterferien, da vi tidligere år har hatt den i høstferien, sier Aaslie. 

har bare 50 tilgjengelige plasser

Påmelding må gjøres Håndballforbundets hjemmeside, www.handball.no

- Ja, gå inn på www.handball.no og gå ned litt på siden og finne info om REMA1000 håndballskole. Klikk deg inn der og der finner du en link med påmelding til håndballskolen på Flisa. Der ser du også hvor mange ledige plasser det er igjen, og vi har totalt 50 plasser til disposisjon. Det er allerede flere som har meldt seg på, og det er førstemann til mølla som gjelder, forteller Aaslie. 

Flisa AIL er spente på mottakelsen av håndballskole i vinterferien. 

- Folk gjør kanskje litt ulike ting i både vinter- og høstferien, så det blir spennende. Vi har jo hatt Gjensidige håndballskole i høstferien tidligere, men det samarbeidet er slutt. Nå er det REMA1000 håndballskole i vinterferien som gjelder og vi vil gjerne prøve å se om det er interesse for det, fortsetter hun. 

pågår de 3 første dagene i vinterferien

Ettersom det ikke er noen andre håndballskoler i nærområdet i vinterferien, håper Flisa AIL på stor deltagelse. 

- Ja, vi håper unger også fra Grue, Våler og andre steder vil søke om plass. Det er totalt 50 plasser tilgjengelig, og det er for gutter og jenter i alderen 6 til 11 år. Tidligere har det vært fullt på håndballskolen, og ettersom vi går ut så tidlig som vi gjør nå - så er det litt enklere å planlegge for de som har lyst til å være med. Håndballskolen pågår mandag, tirsdag og onsdag i vinterferien (19-21. februar), fra klokka 09.00 til 15.00 alle dager, sier Gunvor Husberg Aaslie.