Jonas Aaslie som var butikksjef i Botilsrud sitt vikariat på Vestlandet, er nå butikksjef på Kiwi Kirkenær. 

- Jonas har gjort en meget god jobb mens jeg var borte, og han vil savnes. Han har jo mer eller mindre vokst opp i butikken her, men det er kanskje godt med litt forandringer også, sier Botilsrud. 

- godt å komme hjem

Botilsrud hadde et vikariat som distriktssjef på Sunnmøre på 1,5 år og bodde i Ulsteinsvik. 

- Jeg hadde muligheten til å fortsette, men valgte heller å flytte hjem. Det var langt hjem til familie og venner, så jeg trengte ikke så lang betenkningstid på valget. Selv om jeg trivdes godt i jobben, savnet jeg også den daglige kontakten med kundene. Det var godt å komme hjem ja, smiler Botilsrud. 

Det er tøff konkurranse for matbutikkene på Flisa, men det følger også noe positivt med seg. 

- Omsetningen har vært rimelig stabil mens jeg har vært borte, men at Mega ble til Extra har vi nok merket ettersom de jo også er i et lavprissegment. Det er jo en fordel for kunden, og det gjør også at vi må være skjerpet hver dag, sier Botilsrud. 

snart 25 år i kiwi

Morten Botilsrud har jobbet i matvarebransjen i snart 31 år. 

- Det startet med jobb i april i 1987 i G-mat som var eid av Reidar Gundersen, og Svein Erik Bekkemoen var butikksjef da. Så ble det Skotten fram til 1991-92, før det ble et par år med Rimi her. Siden 1994 har det vært Kiwi og det blir det fortsatt også. Nå har jeg snart 25-års jubileum i Kiwi, sier Botilsrud. 

Mange kunder var bortom og ønsket Botilsrud velkommen tilbake under vårt besøk.

- Ja, det er veldig mange som har ønsket meg velkommen tilbake og det er trivelig. Nå er jeg nok tilbake igjen for godt, det spørs om de blir kvitt meg igjen, ler Morten Botilrsud.