Nok en gang kan solungene Espen Isaksætre og Ben-Philip Gundersen vise til imponerende prestasjoner. Under helgas rallycross og bakkeløp på Grenland Motorsportsenter i Skien ble det nye medaljer til begge.

Espen Isaksætre ble norgesmester i både rallycross og bakkeløp. Det vil si sammenlagt på alle seks rallycrossløpene og tre bakkeløpene. Nå starter planleggingen av neste sesong.

- Nå skal vi jobbe mot å kjøre fullt EM. Vi må utvikle bilen en del, og planen er å teste en del i høst. I tillegg må vi jobbe med sponsorer. Helst bør vi doble budsjettet vårt, sier Espen Isaksætre.

Det betyr i kroner og øre at teamet trenger rundt 800.000 kroner i sponsorinntekter til neste sesong. Sponsorene er både lokale og nasjonale, og Isaksætre håper sesongen resultater spiller positivt inn.

Sølv og gull til Gundersen

Klubbkompis Ben-Philip Gundersen kjørte inn til sølv i rallycross og gull i bakkeløp i sin klasse. Lørdag var det rallycross som skulle kjøres, og her var det blant annet litt plunder med forstillingen for Gundersen. Det gjorde at Gundersen havnet på 6. plass, men berget sølvet sammenlagt med god margin.

I søndagens finaleløp i bakkeløp var problemene med forstillingen fikset, og bilen var like god igjen.

- Etter en punktering halvveis endte vi på en tredjeplass i løpet. Tross litt stang ut med punktering, berget vi heldigvis gullet sammenlagt og ble norgesmestere i bakkeløp. Utrolig gøy etter en noe plundrete helg, sier Gundersen.

Allerede onsdag reiser Ben-Philip og teamet til Tyskland for siste EM-runde i Touringcar.