Til og med onsdag 17. april står det en kurv inne på Dogan's Sportsbar hvor de som ønsker å bidra kan legge i ett egg eller annet godteri. 

- Har du ikke muligheten til å stikke innom sportsbaren, kan du ta kontakt med oss i Med hjerte for Solør, så ordner vi det på andre måter, sier Linn Lie Bekken i Med hjerte for Solør.

Håper mange vil og kan bidra 

Det er ikke første gangen Med hjerte for Solør samler inn og deler ut påskeegg. 

- Vi har hatt den ordningen tidligere også, med stor suksess. Det er mange i Solør med dårlig økonomi, og da blir ikke påskeegg prioritert. Vi ønsker ikke at det skal være noen forskjell på ungene i Solør, så derfor stiller vi opp og håper mange både vil og kan bidra med påskeegg, fortsetter hun. 

Må leveres før 17. april

Det står ei kurs på Dogan's Sportsbar hvor alle kan komme innom i åpningstidene og legge et påskeegg eller annet godteri. 

- I fjor delte vi ut over 50 egg, og året før var det enda flere! Kurven er allerede på plass og blir hentet den 17. april for utdeling. Vi håper så mange som mulig som er innom sportsbaren for å se på fotball, samtidig kan ta med seg noe godt å legge i kurven vår, er oppfordringen fra Linn Lie Bekken i Med hjerte for Solør.