- Tom a.k.a. Matoma er kanskje ikke den største stjerna i EDM scenen, men denne gladgutten fra Flisa i Hedmark er en av de mest unike. Da han studerte musikkteknologi for å bli musikklærer, lastet han opp remixer på nettet for moro skyld, og livet hans ble snudd på hodet. Med millioner av avspillinger og berømmelse på kort tid, ville dette vært et eventyr for mange. Men Tom brydde seg ikke om å bli en superstjerne - noe som gjør han unik. I «Matoma: One In A Million» følger vi Tom sin inspirerende tilnærmelse til en hektisk scene, og til syvende og sist hans reise på leting etter balansen i en industri som er hardere enn han noen gang skulle ha trodd, heter det i omtalen av filmen.

Den har premiere på Colosseum i Oslo onsdag kveld, og søndag 16. desember klokka 17.00 settet også filmen opp på Rådhuskinoen Flisa. Ina Elida Inman Tjørve tror det kan bli trangt om plassen.

- Nå kan vi bekrefte at vi har vært så heldige å få lov til å sette opp en visning av filmen her i Rådhuskinoen på Flisa! Vi har begrenset antall billetter, så her gjelder det å være tidlig ute, sier hun.

Regissør Tobias Frøystad har fulgt Matoma i to år over hele verden, der han har fanget artistens oppturer og nedturer. I denne spennende og dynamiske underholdningsbransjen, så er det mye som kan forandre seg uten forvarsel og dette gjør noe med en person og deres prioriteter. «One In A Million» er en audio-visuell cocktail som viser innsiden av musikkindustrien og Tom’s profesjonelle og personlige reise innad i den.