Noen forfall fra serielederen var det denne gang, Tore Andreas Gundersen var bortreist og Erlend Karlsen var syk. Første omgang startet litt forsiktig fra begge lag, men FUVO var i det gavmilde hjørnet og holdt på å lage selvmål - kun en kjemperedning fra bortelagets keeper gjorde at Flisa ikke fikk en pangstart på kampen.

Etter dette var det mye fram og tilbake, men FUVO hadde litt av trykket. Etter 11 minutter tar bortelaget ledelsen på et langskudd fra spissen av 16 meter, et skudd som vi fra vår vinkel mener hjemmelagets keeper Anders Flismyren Helland burde tatt! 

fuvo startet best 

Etter et kvarter var det nære på for bortelaget igjen! Men denne gang redder Flismyren Helland alene med en FUVO-spiss! Nå er det FUVO for alle penga, og etter 19 minutter står det 0-2. Nok en gang et enkelt mål sett fra vårt ståsted, men denne gang kan ikke keeper lastes. Målet kommer etter et hjørnespark og skuddet går igjennom alt og alle og i det lengste hjørnet. Høyreback Ole Kristian Myhre som har slitt med sykdom den siste tiden, måtte kaste inn håndkleet etter 20 minutter og ble erstattet av Sigvart Melsnes Svenneby. Det ble fortsatt mye fram og tilbake etter 0-2, Flisa så litt rystet ut og FUVO fikk selvsagt troa på seier.

peder bye foss med ny scoring!

Peder Bye Foss har hatt en meget god vårsesong og viste seg fram igjen i dag, med ny scoring! I det 28. minutt var det klart for redusering og det var en scoring fra øverste hylle: Andreas Håbakk kom seg fri på kanten, la 45 grader ut igjen til Peder som kontrollert headet inn reduseringen! 

Flisa har vært bunnsolide defensivt hittil i sesongen, men i denne kampen var det litt mer rufsete bakover. Det viste seg igjen da målfarlige Kim Brenna etter 32 minutter burde ha scoret, men ble hardt presset av Sigvart Lunder og skuddet gikk - heldigvis for hjemmelaget - utenfor! 

Lagene gikk til pause på stillingen 1-2. Vi kunne tydelige høre fra pausepraten i garderoben hva trener Stian Aasen mente om 1.omgangen, hjemmelaget var ikke helt "påskrudd" fra start.

vant 2.omgang

Hjemmelaget gikk tøffere ut i 2.omgang og ville nok vise hjemmepublikummet andre takter. Etter 58. minutter kom utligningen! Et meget bra raid på venstrekanten fra venstreback Kristen Ommang-Engen, som spurtet forbi sin back-kollega og la inn til René Eriksen som satte inn utligningen! 2-2 etter en dårlig start på kampen! Flisa så mer ut som normalt i 2. omgang, høyere og tøffere i presset og de ga også en del "juling" i nærkampene. Det viste seg med totalt 3 gule kort på taklinger.

I en periode med styrtregn og sterk vind, var det FUVO som fikk neste sjanse: et innoverskrudd hjørnespark i en overbefolket 5 meter, endte med en heading i tverrligger fra bortelaget!

Både Andreas Håbakk og Torkild Moberg hadde hver sin sjanse på slutten, men kampen endte med 2-2 og poengdeling.

helt ok resultat for kapteinen

iSolør tok en prat med kaptein Sigvart Lunder etter kampen:

- Med den dårlige starten, er det helt greit med uavgjort. Dette er et bedre resultat for oss, enn for FUVO - som hadde trengt alle tre poengene. De ligger nå fortsatt 10 poeng bak oss, smiler en fornøyd kaptein.

Med denne kampen er det sommerferie for Flisa, de topper tabellen med serien 12-1-1 på 14 kamper og målforskjellen 37-13. 

Laget:

Anders Flismyren Helland, Ole Kristian Myhre (Sigvart Melsnes Svenneby i 70 minutter) - Sigvart Lunder (kaptein) - Bjørn Erik Krogh Gerson - Kristen Ommang- Engen, Torkild Moberg - Simen Nordnes - René Eriksen, Andreas Håbakk - Mergim Thaqi - Peder Bye Foss.