Da familien samles, spilles det gjerne kort og de holder på med quiz. Og det kom godt med under innspillingen av programmet.

- Det var dattera mi som meldte meg på. Toppgevinsten er på 250.000 kroner, og jeg hadde «bare» igjen det siste spørsmålet. Da fikk vi ikke vite selve spørsmålet, bare kategorien. Den var religion og det tenkte jeg var for «stort» til å ta sjansen. Hadde jeg bommet på det, så ville jeg sittet igjen med 20.000 kroner og jeg synes det er mye bedre med 125.000 og heller innrømme at jeg ikke var smartere enn en 5. klassing, ler Marit Rudshagen.

Programmet ble vist på TV2 på fredag, og i reprise søndag.

- Det hele var en artig greie, og jeg har fått mye tilbakemeldinger. Nå vurderer jeg å stille opp og skrive autografer, smiler den glade vinneren.

Hele familien er veldig glad i quiz i forskjellige formater.

- Jeg er vokst opp i en «quiz-familie» og spesielt min far har alltid vært veldig interessert i quiz.  Vi holdt på med dette i oppveksten, og det samme har det blitt med ungene mine. Jeg jobber på biblioteket og leser mye, og får med meg mye nyheter, forteller Rudshagen.

- penger er moro

Det har gått i både Trivial Pursuit, Geni og nå noe som heter Besserwisser.

- Mye av det du kan, er helt «unødvendig» kunnskap, men det er jo så morosamt! Det artigste med hele programmet, utenom pengene selvsagt - for penger er moro, var at det var flere velutdannede mannfolk som var veldig eplekjekke før innspillingen. Men de satt ikke igjen med ei krone etter programmet, smiler Rudshagen.

Tiggerbrev er det ikke noe poeng i å sende.

- Nei, pengene er allerede brukt opp! Penger som kommer lett inn, kan du bruke opp fort. Hele familien reiste til London på fotballtur, og vi så Arsenal mot Manchester United. Den ene sønnen var veldig fornøyd med resultatet, mens den andre var mindre fornøyd, mens dattera var mest opptatt av shopping, smiler Rudshagen.