Over 100 interesserte og nærmere 30 påmeldte til kaveringskvelden på Victoria Hotell torsdag gjør at Julia Heiberg og Hanne Bjugstad er optimister med tanke på gjennomføringen av det første arrangementet.

- Målet var å få til en litt uformell kveld hvor folk kan bygge nettverk, og at det snart er 30 påmeldte i god tid før kvelden starter er vi veldig godt fornøyd med. Det er nok allerede mer enn vi håpet på, smiler Julia Heiberg.

Dersom kvelden torsdag blir en suksess ser de to for seg at det kan bli tre til fire slike kvelder i året.

Det handler om at hjemflyttede solunger kan få bygge nettverk sammen med de som bor her. Det er mange spennende historier i Solør når det kommer til etablering av arbeidsplasser.

Gratis å komme på

Ettersom Solør Næringshage og Solørfondet er med på laget koster det ingenting å komme. Men arrangørene vil gjerne at folk melder seg på, slik at de kan se noenlunde hvor mange som kommer.

- Arrangementet er for hele Solør, og det er mange som ønsker å være med på å videreutvikle Solør, sier Bjugstad.

Med på opplegget torsdag 9. november er Frank Rognstad som konferansier og presenterer. Vider skal Luisa Arango fortelle sin historie om Tagyourshoes, og Christine Mowinckel og Kristian Rostad forteller om sine planer for tretopphytter i Gjesåsen.

- Med oss har vi også Uno Møller og Elida Inman. De var tidligere en del av Team Me, og lager nå fine opplevelser for unge i Åsnes Kulturskole, sier Heiberg.