• HADDE STAND: Ole Petter Larsen solgte sportsutstyr i Øvre Grue lørdag. (Foto: Tore Rønningen).
  • EVA PÅ PLASS: Eva Moe stilte ut sine hjemmelagde kort, og var fornøyd med salget i Øvre Grue. (Foto: Tore Rønningen).

Hovedhensikten med høstmarkedet var å skape mer liv i Øvre Grue. Det ble det definitivt, og Mona Skadsberg er overveldet over responsen.

- Det var bra trøkk helt fra vi startet. Jeg hadde planer om å telle hvor mange som kom, men det skar seg. Det kom mye mer folk enn jeg hadde forventet, sier Skadsberg.

Selv driver hun Sterkinteriør.no, og i tillegg til salg av interiørprodukter fra nett hadde hun lagt opp til en auksjon i slutten av den seks timer lange markedsdagen.

- Planen var å plukke frem en del varer til auksjonen i løpet av dagen, men det rakk jeg rett og slett aldri. Det jeg fikk plukket frem gikk for en rimelig penge, og de som var med på auksjonen tror jeg nok reiste hjem storfornøyd, sier Skadsberg.

Fornøyde naboer

Naboene er også storfornøyd med initiativet til Skadsberg. De setter pris på at det skjer noe i Øvre Grue igjen, og Skadsberg røper at det blir gjentakelse av suksessen.

- Når vet jeg ikke enda, men dette må vi gjøre igjen. Vi hadde markedsført dette gjennom aviser og radio i forkant, og folk hadde fått det med seg. Det de ikke visste var at vi serverte gratis grillmat, kaffe og sjokolade til de minste. Det var noe folk la særlig merke til, smiler Skadsberg.

Det var rundt 10 utstillere på plass under høstmarkedet, og her kunne du kjøpe alt fra interiør til sportsartikler og hjemmelagde kort.

- Tilbakemeldingene fra utstillerne har vært gode. Men jeg har ikke rukket å prate med alle ennå. Selv er jeg kjempefornøyd, smiler Skadsberg.

Trubadur Stein Tore Ingebretsen sørget for musikken under høstmarkedet.