Samme dag som billettsalget starter til Trestokkfestivalen 29. juli slipper også festivalen nyheten om at Madcon kommer til Skogen og Åsnes Finnskog. Med det er line-upen komplett. I tillegg til Madcon spiller Anastacia, ThoseBricks, Electric Guitars og Jonah Blacksmith.

- Det har vært en drøm for oss å få Madcon på scenen, og vi er veldig glade for å få til dette nå. Vi har jobbet en stund med å få de til Finnskogen, og avtalen er ganske nylig signert, sier Andreas Handeland, som kommunikasjons- og markedssjef i Trestokkfestivalen.

Samarbeider med de store

Madcon har herjet hitlistene både i Norge og internasjonalt, og samarbeider med flere av verdens største artister. Signeringen gjør line-upen ganske komplett.

- Madcon appellerer til alle aldersgrupper, og vi tror festivalen nå skal ha noe for alle, sier Handeland.

Billettsalget til festivalen starter torsdag klokka 08.00, og billetter selges via Trestokkfestivalens egen hjemmeside. Årsaken til det er ganske viktig.

- Vi skal gi 50 kroner av hver solgte billett til Kreftforeningen. For å få til det fant vi ut at det beste ville være å lage en egen billettløsning. Derfor har vi utviklet et eget system for billetter, sier Handeland.

Selv om det er store navn som dukker opp på scenen 29. juli i år, ventes det enda større navn neste år. Årets festival er nemlig som en pilot å regne i forkant av den virkelig store festivalen neste år. Her jobbes det nå med å få inn store internasjonale navn.