Det var to vidt forskjellige omganger tilskuerne på Brandval ble vitne til i vårsesongens siste runde i femtedivisjon. I det flotte sommerværet ble hele åtte scoringer servert. Det var hjemmelaget som scoret først. På den strøkne gressmatta hadde Grinder mest ball, men det var hjemmelaget som var mest effektive de første 45 minuttene. Rett før pause gikk vertene opp til 2 – 0.

- Første omgangen synes jeg er under pari. Vi gjør ting vanskelig for oss selv, og er aldri oppi situasjonene, sier Grinders Henrik Valby.

Scoringsbonanza etter pause

Etter pause tok oppgjøret seg virkelig opp, og målene kom tett som hagl. Først reduserte Idar Gundersen for Grinder, før Brandval gikk opp til 3 – 1. Deretter scoret Kai Myrvang Grinders andre mål, men nok en gang økte Brandval ledelsen, nå til 4 – 2. Marius Sandberg reduserte på ny, etter en flott enkeltmannsprestasjon, før Kai Myrvang på nytt var frempå og scoret sitt andre for kvelden.

- I andre omgang er vi mye bedre. Vi lar ballen gå raskere, flytter beina mer og skaper derfor langt flere sjanser. Samtidig gir vi bort to unødvendige mål som gjør at vi ikke får med oss alle tre poengene, fortsetter Valby.

Lang sommerferie

Grinders neste kamp spilles ikke før 10. august, hjemme mot Lunderseter. Frem til da skal batteriene lades opp, og sommeren nytes.  Selv om Valby gjerne hadde sett at perioden med kampfri hadde vært litt kortere.

- Det skal bli godt med sommerferie. Samtidig hadde jeg ikke hatt noe i mot en litt kortere ferie, det er jo tross alt kampene som er morsomme, og det er de vi ser fram til, sier Veiby

Brandval - Grinder 4 - 4 (2 - 0) 
5.div avd. 7
Dommer: Jo Raabe, Norges Toppidrettsgymnas Kongsvinger
Grinder: Marius Bakåsmoen, Jan Erik Trogstad, Faton Smaijli, Vebjørn Hansen, Idar Gundersen – Marius Sandberg, Mattis Gjermshus, Jonas Melsnes, Stig Halvorsen, Kai Myrvang, Igor Meuljic.
Mål: Kai Myrvang 2, Idar Gundersen, Marius Sandberg.