Det ble en helt eventyrlig sesong for Espen Isaksætre og teamet i fjor. Som norgesmester i både bakkeløp og rallycross i 2016 er Isaksætre klar for å gå på igjen. Målet for årets sesong er å gjenta fjorårets bragd.

- Årets mål er å ta dobbelt. Vi driver og bygger ny bil, og det har vi aldri gjort før. Det blir spennende å se hvordan den bilen fungerer, smiler Espen Isaksætre.

Til daglig går han skole i Stjørdal, og det blir lang reiseveg til Flisa for å jobbe sammen med teamet.

Men han har en vennegjeng i Stjørdal som han trener sammen med. Det gir motivasjon og styrke til å brette opp ermene og kline til også i årets sesong.

Dobbelt norgesmester

- Fjorårets sesong ble en kjempeopptur. Først ble jeg norgesmester i rallycross, og bakkeløpseieren kom litt på sparket. Ettersom det kunne avgjøres på én helg bestemte vi oss for å kjøre. Det var virkelig artig å ta dobbelt NM-seier, sier Isaksætre.

Han roser teamet han har med seg. De står på natt og dag for at Isaksætre skal stille best mulig rustet til start i løpene.

- Uten dem og sponsorene hadde jeg aldri klart dette. De har orden hele tiden, og det er en trygghet for meg som sjåfør at alt er på stell. Kunnskapen deres er gull verdt, sier Isaksætre.

I år er det seks NM-runder i rallycross og fire i bakkeløp. Isaksætre håper også å få med seget par EM-runder i årets sesong.

- Men først blir det rallycross-NM i Vikersund i helga, smiler han.