Håkon Camping skjuler seg bak den første luka i SolørRadioen og iSolør.no sin adventskalender i år. Det betyr at noen vinner et gavekort på 500 kroner fra Håkon Camping 1. desember, og hvem som bør vinne kan du bestemme ved å gå inn på Facebook-sidene til SolørRadioen. Trekning skjer 2. desember klokka 07.30 på SolørRadioen.

Tidligere var det gjerne slik at sommeren var campingtid, og ikke vinteren. Dette har forandret seg, og med spikertelt og andre fasiliteter campes det nå gjennom hele året. Det gjør også at Håkon Camping har mye å drive med før jul.

At de startet med snøscootere for noen år tilbake har også bidratt til mye å gjøre i vinterhalvåret.

- Det har vært en skikkelig opptur. Vi leverte 37 nye snøscootere i fjor, og håper på det samme i år, sier Sindre Myrvold.

Scooterleden viktig

Åsnes kommune er én av landets første med snøscooterled. Det har også betydd mye for snøscootersalget og interessen rundt å kjøre snøscooter i Åsnes.

- Den har helt klart hjulpet på. Før solgte vi mye fjellscootere, men nå har salget av turscootere virkelig tatt av, smiler Myrvold.

På campingsiden handler det også om å følge med i tiden. Derfor har Håkon Camping nå startet med to nye merker. Dette er Polar og Challenger. For å nå ut i 2016 er Internett helt avgjørende.

- Vi konkurrerer nasjonalt hele tiden, og takket være Finn.no når folk oss fra alle kanter av landet. Vi selger over hele landet også. Nettet betyr alt i gåseøyne for vår markedsføring i dag, sier Stine Foseid.

Men i tillegg er det lokale salget viktig. Mange kommer fra Hedmark og Oppland, og også fra Solør.

- Mange kunder er fra vår nærmeste omkrets, men nettet er helt klart viktig for at vi skal kunne vokse videre sier Foseid.

Neste år er det 50 år siden Håkon Myrvold startet virksomheten, og dette skal markeres.

- Det har vært både opp- og nedturer, men flest oppturer. Nå ser det ut til bare å gå oppover, så det er veldig bra. Jeg er positiv til fremtiden i denne bransjen, sier Håkon Myrvold.