• ILDSJELENE: Hilde og Runar Olsen har vært primus motor for Lørdagsklubben gjennom alle 20 årene.

Lørdagsklubben i Hof er fortsatt populær etter 20 år, og lørdag satte klubben ny rekord i antall gjester. Hele 95 barn og 50 voksne tok turen til Jara skole denne gangen.

- Jeg blir ydmyk over at så mange vil bruke lørdagsformiddagen med oss. Det er en stor glede og jeg kjenner jeg blir rørt. For det er ikke alle som i dag vil at barna skal lære om Jesus og bibelhistorien, sier Hilde Vatnar Olsen.

Det er Hilde og Runar Olsen som har drevet Lørdagsklubben gjennom disse snart 20 årene.

- Det startet med Søndagsskole da Runar kom til bygda som sogneprest i 1997. Men så hørte vi om noen som hadde gjort det annerledes. Med møtepunkt på lørdag og aktiviteter, sier Hilde.

Innlandets størte

Sammen med 10 til 15 medhjelpere har de skapt barneglede på Jara. Lørdagsklubben på Jara er medlem i Søndagsskolen Norge, og er Innlandets største søndagsskole.

- Først har vi samlingsstund med bibelhistorie og sang. I dag var det mange barn fra Solør barnegospel her og det svingte skikkelig. Etter samlingen er det masse aktiviteter på hele huset. Alt fra bruskasseklatring, bollebaking, skyting med luftgevær, snekring, formingsaktiviteter og rally på storskjerm. Det avsluttes med egenlagde boller, mer sang og trekning av premier, forteller Hilde.

Neste Lørdagsklubb er 28. oktober på Jara Skole fra klokken 11.00 til 13.00. Det er åpent for alle barn fra 0 år.