• KJENNER BEGGE LAG: Daglig leder i Elverum fotball, Per Steinar Krogsæter, har også spilt for Flisa. Han har lagt opp, selv om han her tester skuddfoten!
  • GLEDER SEG: Sportslig leder og spiller i Flisa fotball, Kristen Ommang-Engen, ser fram til lokaloppgjøret mot Elverum.

Tidligere cup-runder har vist at alt kan skje i NM, og Flisa tapte bare 0-1 mot KIL Toppfotball i 1. runde i fjor, og som vi alle husker kom KIL til en historisk cupfinale.

Daglig leder i Elverum fotball, Per Steinar Krogsæter, har selv spilt for Flisa:

- Dette blir en artig kamp, som forhåpentligvis kan trekke en del folk. Elverum bør normalt slå Flisa, men alt kan skje i cupen, det vet vi jo fra før. Vi må opp mot max for å slå et Flisa-lag, som helt sikkert er skikkelig gira på å klå oss. Jeg gleder meg til det som forhåpentligvis blir en severdig og morsom kamp. En del av hjertet mitt vil alltid tilhøre Flisa, men akkurat i denne kampen håper jeg at Elverum trekker det lengste strået, sier Krogsæter.

Elverum-trener Tore Fossum gleder seg:

- Vi gleder oss til å ta turen til Flisa i første runde i cupen. Det blir en kamp vi selvsagt skal vinne, men så vet jo alle at hvis vi senker vårt nivå litt og Flisa hever seg litt - så blir dette en jevn kamp. Sånn er det i cupen! Jeg håper mange i Solør tar turen på kamp den 26. april, sier Fossum.

- godt forhold mellom klubbene

Sportslig leder og spiller i Flisa fotball, Kristen Ommang-Engen er fornøyd med oppsettet:

- Vi er fornøyd med Elverum og motstand fra OBOS. Det er et godt forhold mellom klubbene og mange spillere i og rundt begge lagene som har spilt for begge klubber. Per Steinar har jo spilt i Flisa og Øyvind Damhaug har jo mange sesonger i Elverum, forteller Ommang-Engen.

Elverum og Flisa spilte flere sesonger på samme nivå:

- Det er gøy at for en dag kan vi finne tilbake til den gamle rivaliseringen, som sto veldig sterkt i mange år da begge lag var i 3.divisjon. Vi hadde mange sesonger i 3.divisjon hvor vi var bedre enn Elverum,  før de tok steget opp i toppfotballen. Så får vi se om vi kan matche dem i 90 minutter nå! Vi gleder oss og oppfordrer folk til å komme og se kampen, sier Ommang-Engen.