Til fjorårets Vålerdager fremsto Vålersenteret i ny drakt. Eierne, Per Roar Bredvold og Tom Arne Tøraasen, gjorde en solid ansiktsløftning som butikkdriverne setter stor pris på. I år vil du blant annet finne en maskinutstilling på området utenfor Vålersenteret.

- Vi har vært med på Vålerdagene i flere år tidligere, og gleder oss til å komme tilbake. Til maskinutstillingen skal vi ha med oss noen traktorer og redskap, og ikke minst automovere og Husqvarna-produkter, sier Arne Egil Retteraasen ved Lena Maskin i Våler.

Han synes det er fint å kunne flytte deler av butikken ved Eid til sentrum under dagene.

- Det handler i hovedsak om å vise oss frem og knytte kontakter. Vi selger nok ikke mange traktorer på Våler- dagene, men det har vi heller ingen forventinger om. Det handler om å være synlig, sier Retteraasen.

Derimot venter han at mange vil høre mer om robot- gressklippere som er veldig i vinden for tiden.

Foruten maskinutstilling blir det musikalske innslag både fredag og lørdag. Det skal nemlig settes opp en egen scene utenfor senteret.

- Fredag har vi invitert Alan Johansen til å spille for oss fra klokka 16.00 til 19.30, og fra klokka 21.00 blir det Elvis-show med Tony Nilsson, sier Tom Rune Lindboe ved Møbelkjeller’n.

Lørdag er det Mr. Ray som inntar scenen ved Vålersenteret. Han skal sørge for musikken fra klokka 12.00 til 16.00, og her får du selvsagt blant annet høre låtene fra hans nye CD.