Selv om det til slutt ble et knepent tap, var både publikum og til og med dommerne imponerte over nivået. 

- Dette var en fantastisk bra håndballkamp, rett og slett kjempemorsomt! Skreia er uten tvil det klart beste laget i avdelingen. Det ble ingen utvisninger, selv om det var kjempetøft og en «krig» i forsvar. Dommerne var kjempegode og la ei linje som begge lag forsto, forteller Stein Johannesen. 

Årsbeste i angrep

Skreia ledet med 3 mål til pause, 14-17.   

- Vi blir liggende bak med 4-5 mål i 2. omgang, men kjemper oss inn og ligger bare 1 mål bak med 1.10 igjen. Skreia fikk straffe med bare noen sekunder igjen og dermed ble det 29-31. Men her var det muligheter, og det kunne gjerne blitt uavgjort. Vi er kjempefornøyde uansett, dette var årsbeste i angrep, bare små detaljer unna det vi har som potensiale. I forsvar flytter jentene beina, kriger, og jobber veldig bra, sier Johannesen. 

Johannesen forteller om et helt annet lag etter jul. 

- Vi er veldig fornøyde, med tanke på hvordan vi framsto før jul. Disse 8 kampene etter jul har vært en helt annen kaliber. Vi tapte med 15 mål borte mot Skreia, da var vi ikke i nærheten. Nå taper vi med 2 og kunne klart minst uavgjort. Vi må huske at Skreia spiller for opprykk og er et meget godt håndballag. Både publikum og dommere var kjempefornøyde, det var 2 gode lag som møttes. Dette er faktisk noe av det bedre som har blitt vist i Gruehallen så lenge jeg har vært med! Jeg må også dra fram Minda Hansen-Møllerud som scorer 11 mål, Madeleine Bråten Mella scorer 8, mens Alvilde Skyrud Westby scorer 5 og har hele 11 assist - samtidig som hun er helt suveren i forsvar, smiler Johannesen. 

KAMPFAKTA: 

3. divisjon

Gruehallen

Solør Håndball - Skreia 29 - 31 (14 - 17)

Utvisninger: 

Skreia: 0 x 2 min. 

Solør Håndball: 0 x 2 min. 

Solør Håndball stilte med følgende spillere (antall scoringer i parentes): 

Keeper: Kirsten Bjerkestrand Sørby.

Utespillere: Minda Hansen-Møllerud (11), Maiken Nilsen Reigstad (2), Julie Maliberg, Alvilde Westby Skyrud (4), Madeleine Bråten Mella (8), Silje Syvderud (2), Henriette Haug (1), Emilie Thorsen (1), Maja Hansen-Møllerud, Nora Vestgården Berg, Maiken Botilsrud, Pernille Børslungen Haugen og Kristine Huuse Øwre.  

Neste kamp: 

Gjøvik HK 2 - Solør Håndball, lørdag 6. april klokka 16.00 i Tranberghallen.