Flisa fotball gikk ut lavt og fikk Furnes høyere i banen.

- Vi er flinke til å stenge rom og har veldig bra intensitet da vi setter inn presset. Vi vinner ballen i gunstig posisjon for overganger mot et Furnes i ubalanse. Vi skaper mange sjanser på det, men slurver også med sistepasningen for mye. Det har vært en svakhet offensivt de tre høstkampene. I 70 minutter presterer vi årsbeste. Vi leder 2-1, har to avslutninger i tverrliggeren og full kontroll på kampen. Mot slutten av kampen får Furnes kampen inn i sitt ønskede kampbilde, og slår mye langt hele kampen. Der hvor vi gikk frem og i duell de først 70 minutter begynner vi å rygge, lar ballen sprette og duellene blir 15-20 meter tettere på eget mål. Da midtbanespillerne våre begynner å bli slitne og det er begrenset med alternativer på benk, vinner vi færre andreballer. Alt dette medfører at Furnes får et visst press på oss, uten å skape noe særlig, sier Mathisen.

Glipper på slutten

Med ti minutter igjen er det en glipp i forsvaret som gjør at det plutselig står 2-2.

- Det blir Hawaiifotball mot slutten, vi får flere overganger og har en 110% sjanse to minutter på overtid! DA så Furnes scorer på over-overtiden etterpå, er det fullt forståelig sorgens kapittel i garderoben vår etter kampen. Mange år siden undertegnede har vært så skuffet og langt nede etter en fotballkamp. Med tanke på at vi har 7 spillere borte, hvorav flere hadde startet kampen, gjør vi en veldig bra kamp, forteller Lars Mathisen.

Positivt var det også at Sindre Fjellberg Pedersen scoret 2 mål for 2. kamp på rad. 

KAMPFAKTA: 

4. divisjon avdeling 01

Furnes - Flisa fotball 3 - 2 (1 - 2)

MÅL: 0-1 Sindre Fjellberg Pedersen (10), 1-1 (33), 1-2 Sindre Fjellberg Pedersen, 2-2 (80), 3-2 (90). 

Kort: 1 gult til Furnes, 2 til Flisa fotball (Moberg og Holtet). 

Flisa fotball stilte med følgende lag: 

Truls Tangen Frogner, Marcus Langfoss Bjørnerud, Almantas Doreika, Mats Nygården Hanstad, Torkil Moberg (kaptein), Simon Salen Aune, Oliver Banken Sandberg, Håvard Maribo Holtet, Sindre Fjellberg Pedersen, Sebastian Østensen og Jonathan Tetteh Quarcoo.

Innbyttere: Anders Berger Simengård, Andre Mathisen, Sifatullah Noori, Jonathan Østensen og Filmon Yonas Goitom. 

Neste kamp: 

Flisa fotball - Sander lørdag 17. august klokka 12.00 på SolørRadioen Arena.