• 1-2-3: Mange nye hevdet seg under solørmesterskapet i rævkrok. Her ser vi Emil Rundberget bli vendt av Henrik Myrvang.
  • ALLSANG: Tom Daniel Berg Enger (til venstre) og Emil Myrvang dro i gang allsang under rævkroklosjen,

Lørdag under Helt Ville Dager ble solørmesterskapet i rævkrok arrangert. Alt gikk på skinner helt til Stian Lauten fikk strekk i leggen under semifinalen. Svein Sparby var på plass som publikum, og var raskt på pletten for å hjelpe Lauten slik at semifinalen kunne fullføres.

- Det er alltid fint å ha varme hender i nærheten av vendeteppet. Det fine var at han kom til frivillig uten at vi spurte. Slik heltedåd redder dagen, sier Christian Bråtebekken i Rævkroklosjen.

Stian Lauten tapte mot Bjørnar Otterhaug i semifinalen, og gikk dermed ikke videre.

Litt tidligere på dagen var Trond Sanvoll sommergjest hos Rævkroklosjen, og det var nettopp strekk og slike skader som var tema der. De snakket nettopp om denne type problemer.

Kåret årets publikummer

Det var totalt 16 påmeldt i solørmesterskapet i rævkrok, og i finalen var det Bjørnar Otterhaug og Patrik Enger som møttes. Iver Helstad ble kåret til årets publikummer.

- Stian har litt nakkeskader. Hadde det ikke vært for det hadde han vært en vender i verdensklasse, sier Emil Myrvang.

I påmeldingen var det mange nye navn, og Bråtebekken lar seg imponere over hvor mange nye vendere som dukket opp. Det gjorde konkurransen veldig lovende.

Som vanlig showet Rævkroklosjen mellom selve konkurransen. Det ble lagt opp til allsang, og mange ble med på sangen.

- Vi roser arrangørene for et fantastisk opplegg. Særlig morsomt var det å se den store aldersspredningen under konkurransen, sier Emil Myrvang,