Konseptet bak «Bare prat» handler om å sette nasjonale, regionale og lokale saker på spissen, for så å debattere disse sammen med innringere.

Brita Møystad Engseth og Leif Tore Surén er begge kjent for å si akkurat det de mener, og derfor kan det bli både underholdende og ikke minst en høy temperatur på debatten.

Hagearbeid og stortingsvalg

– Programmet vil bli sendt direkte mellom klokka 16 og 17 på torsdager, og vi ønsker å prate med folk som hører på radio, forteller Leif Tore. 

I premieresendingen førstkommende torsdag vil det blant annet handle om gressklipping, og om hvor rasende folk kan bli på naboer som klipper plenen til feil tid.

– Vi må selvfølgelig også innom høstens stortingsvalg, så her er det bare å ringe inn og fortelle om du er mest irritert på naboen som klipper plenen, eller om det er verre med alle politikerne som forsøker å bli gjenvalgt, oppfordrer programlederne.   

Nummeret du kan ringe mellom 16.00 og 17.00 på torsdag er 46 900 800.

Tre sendinger før sommerferien

Brita og Leif Tore har i første omgang planlagt tre sendinger av «Bare prat» før sommerferien. Datoene er torsdag 15. juni, torsdag 22. juni og torsdag 28. juni.

Programmet vil sendes på ElverumsRadioen, SolørRadioen, HamarRadioen, TrysilRadioen og ØsterdalsRadioen.

Radioduoen er også å høre på fredager, da i den faste spalten «Film og TV-direktoratet». 

– Dette er Hedmarks minste og morsomste direktorat, der vi snakker om kinopremierer, TV og streaming, forteller Leif Tore.