Klubben får veldig mange henvendelser om sponsing og oppretter derfor et eget Aktivitetsstipend. 

- Det ble mange henvendelser om både sponsing og om vi kunne være med å støtte forskjellige ting. Ettersom ble det såpass mange henvendelser, og det er jo positivt, så setter vi heller opp et Aktivitetsstipend som skal deles ut to ganger i året. Hvem som helst kan sende inn søknad, om du er ung eller gammel, om du er medlem av et idrettslag eller ikke, det kan være en bedrift - rett og slett hvem som helst, forteller Tonje J. Lillemo i Klubben. 

søknadsfrist 17. august

Søknaden trenger heller ikke være lang eller utfyllende. 

- Skriv bare en begrunnelse på hvorfor du mener at akkurat du skal vinne, og hvorfor du trenger utstyr for 10.000 kroner. Stipendet er ikke i rene penger, det er utstyr for 10.000 kroner vi deler ut. Etter at søknadsfristen har gått ut, så velger vi ut en vinner, forklarer Lillemo. 

Aktivitetsstipendet deles altså ut to ganger i året. 

- Første gangen er nå 20. august og fristen for å sende inn søknad er 17. august. Vi har fått veldig mange fine søknader allerede og vi tar med glede i mot flere! Skriv gjerne hva slags utstyr du ønsker å vinne og du kan også bruke det som en delbetaling hvis f.eks. et idrettslag trenger en Airtrack. Søknaden sendes på epost til aktivitetsstipend@klubben.no senest 17. august, oppfordrer Lillemo.