LAN-et finner sted fra 18. til 20. februar. Det er flere samarbeidspartnere som har vært med å bidratt, og daglig leder ved Flisa Ungdomshus, Eskild Vika Amundsen er takknemlig for at lokalsamfunnet støtter opp.  Deltakerne får mat fra lokale butikker. Kedzierska forteller at uten bordene fra Forestia hadde de ikke kunne hatt så mange deltakere.

- Dette er et positiv og gøyalt arrangement som samler ungdom. Isteden for å sitte hjemme alene å spille, kan du møte folk og være sosial, forteller Kedzierska.

Flisa Ungdomshus er også det første kommunale huset i Åsnes som får fiber, og dette ser arrangørene på som positivt. Ole Skybakmoen forteller at noen av tilbakemeldingene tidligere har vært dårlig nett og strømbrudd. 

- LAN-et er et rusfritt arrangement, og det er ikke tillatt med energidrikke. Det er et slitsom arrangement, og vi blir slitne når det er ferdig, men det er også koselig, sier Kedzierska.

møtes for å spille sammen

LAN er et arrangement som samler ungdom, og hovedmålet er å spille ulike typer videospill. LAN er forkortelsen for «local area network», som betyr lokalnettet innad på et arrangement.

- Vi sitter for det meste å spiller, men er du sliten så går vi bare å ser på noen andre spille. Vi får også en liten pause fra spillinga da vi skal på kino, sier Kedzierska.

Vika Amundsen forteller at ungdommene har oppført seg bra, og det ser ut til at de koser seg. Han påpeker at være ikke er så bra ute, og at det passer bra for et inne arrangement.

- Dette er det fjerde året jeg er med, og har på en måte blitt en tradisjon. Jeg hadde heller ikke noe annet å gjøre, og tenkte at det kan være gøy å sosialiser seg litt, forteller Ole Skybakmoen.