Kjellmyra Idrettslag har mange prosjekter på gang for å skape enda mer aktivitet for små og store på Kjellmyra. Ett av de større prosjektene nå er å få fart på hoppmiljøet igjen.

- Vi har undersøkt hva det vil koste å sette i stand Linnakollen, men det er alt for dyrt. Alt av materialer må skiftes ut, og det er ikke aktuelt for idrettslaget nå, sier Roy Erik Myrvang.

Imidlertid har idrettslaget leieinntekter fra Telenor som har mobilantenne i stilaset, og derfor velger de ikke å rive. I stedet er idrettslaget nå i gang med å bygge et nytt hopp i det eksisterende unnarennet.

- Det blir en liten hoppbakke og 10- til 15-metersbakke etter dagens normer. Vi har fått bistand fra Arnfinn Kalfoss om hvordan dette skal gjøres, og setter nå i stand et mindre hopp. Kalfoss har lang erfaring innen skihopping, sier Myrvang.

Myrvang skal hoppe selv

Per Kristian Sollien har allerede brukt mange dugnadstimer med gravemaskinen, og grunnarbeidet er allerede gjort. Myrvang har selv vært hopper en gang i tiden, og lover å åpne den nye hoppbakken med brask og bram. Og forhåpentligvis alle kroppsdeler intakt når han planter skiene i bakken.

- Vårt ønske nå er å få til et lite hoppmiljø igjen. Jeg har troen på at vi skal få til det, men først må vi ha et anlegg vi kan bruke, sier Myrvang.

I tillegg til bygging av hoppbakke blir det flombelyst skøytebane i idrettsparken på Kjellmyra i vinter, og idrettslaget er ellers klare for en travel vintersesong.

- Hver helg gjennom vinteren blir det åpen varmestue, og vi håper etterhvert å få opp en grillbod og en kiosk. Det er utrolig mye folk her gjennom vinteren, og de kommer fra hele kommunen. Skulle vi ha snømangel har vi egen snøkanon, sier Myrvang.