• HYLLEST TIL BESTEFAR: En del av utstillingen er bilder og tegninger fra saga på Braskereidfoss.

Utstillingen ble til når Cicilie Risåsen skulle få besøk av en kurator fra Oslo. I fjøset der bildene var lagret var det veldig mange bilder, og hun måtte rydde og stille istad for at han kunne se bildene ordentlig. Risåsen tenkte at hvis hun skal gjøre så mye jobb for en person, kan hun like så godt lage en utstilling.

- Lokalet som utstillingen skal være i var originalt et fjøs, og da jeg var liten var det sauer og griser her. Nå har jeg malt og ordnet en fin kunsthall, og jeg ønsker å stille ut bildene mine som åpning av Midtsundstad Kunsthall, forteller Cicilie Risåsen.

Risåsen forteller at denne utstillingen vil bestå av hennes bilder, men at hun ønsker å lage flere utstillingen med andre kunstnere. 

- Denne utstillingen blir på en måte åpningen av denne kunsthallen, og jeg håper å få til flere utstillinger her på sommeren åra fremover, sier Risåsen.

en hyllest til Pappa

Risåsen vil stille ut en samling av bilder fra saga på Braskereidfoss. Denne delen er også en hyllest til hennes far som jobbet der en gang i tiden.

- Jeg håper at folk syntes det er litt artig å kunne se lokale stedet tegnet og tatt bilde av. Jeg har fått flere kommentarer på den serien, og håper folk vil like det, forteller Risåsen.

Utstillingen åpner fredag 2. august klokka 17.00, og det er åpen til 21.00 på åpningsdagen. Videre vil utstillingen være åpen i helgene fram til 17. august fra klokka 12.00 til 16.00. Utstillingen holder til i Gunnarsrudveien 429 i Våler.