Kjellmyra imponerte forrige uke med en sterk borteseier mot Vang, men fredag kveld endte det med poengdeling mot bunnlaget. 

- Noen kamper er slik at man kollektivt ikke har energi, tempo, presisjon og uansett hva man gjør så endrer det lite eller ingenting. Dessverre var det en slik dag mot Trysil 2, der vi etter 15 gode første minutter burde ledet minst 2-0, kanskje 3 etter 100 prosentsjanser og bra spill. Deretter slutter vi helt med det etter Trysil får en dødball som de scorer på. Resten av omgangen er vi svake og langt under pari de fleste og det går veldig trått. Trysil får en dødball til og setter den rett i kassa og 0-2 til pause i en kamp som vi kanskje burde punktert allerede etter de første 15 minuttene, forteller Geir Tore Jakobsen.

Mange endringer i pausa

Trener Jakobsden bytter om en del i pausa og får inn Lars Bredvold i sin første opptreden for året blant annet.

- 2. omgang er også en omgang langt under der vi ønsker å fremstå, men siste 15 produserer vi mange, mange sjanser. Lars Bredvold får satt en scoring mot slutten og i siste minuttet får vi inn 2-2 og kampen ender med poengdeling. Vi er ikke gode i dag, men vi får ta med oss at vi tar igjen 0-2 til poeng og at vi ikke gir opp tross alt. Positivt å få Lars i gang og scoring i første mulighet er bra. Nå må vi ha en god treningsuke før mandag neste uke da Elverum 2 kommer på besøk, før vi fredagen samme uke besøker Grue, avslutter Jakobsen.

KAMPFAKTA: 

5. divisjon avdeling 02

Kjellmyra - Nordre Trysil/Trysil 2 2 - 2 (0 - 2)

MÅL: 0-1 Øyvind Galten (22), 0-2 Aleksander Dypflod (31), 1-2 Lars Bredvold (84), 2-2 Merhawi Ghirmay Russom (90). 

Kort: 1 gult til Kjellmyra (Bekkemoen), 2 gule og dermed rødt kort til Trysils Kaspar Alamdari. 

Kjellmyra stilte med følgende lag: 

Henning Willads Røstad, Marius Bekkemoen, Mehdi Khan, Eirik Bjørnstad Skoglund (Fleischeuer fra 85), Eirik Andreas Øwre, Robert Langmoen (kaptein) (Noori fra 30), Abdisamad Abdi Fatah Khalif (Bredvold fra 46), Abdulkadir Abdullah Farah (Gulled fra 46), Roger Bredesen (Farah fra 72), Abraham Andehaymanont Okubatu og Merhawi Ghirmay Russom.

Innbyttere: Abshir Mahamud Gulled, Omidullah Noori, Aleksej Richard Fleischeuer og Lars Eirik Bredvold. 

Neste kamp: 

Kjellmyra - Elverum 2 mandag 3. juni klokka 19.00 i Idrettsparken Kjellmyra.