• TEATER: 4 elever fikk prøvd seg på scena, og det ble god underholdning.

Tidligere år har Kulturskolen reist rundt til de forskjellige skolene og informert i gymsalene rundt omkring i kommunen.

- På denne måten føler vi at vi får vist fram lærerne våre bedre, dette ble jo nesten en full konsert! Det er 7 ansatte inkludert meg og vi har veldig gode lærere nå. Anne Aurland Retterås underviser i treblåseinstrumenter, Linn Hege Sagen i sang, Torjus Rogstad Holm er både dirigent for skolekorpset (ÅBU) og pianolærer, Okke Bloem underviser i slagverk, Christine Mowinckel er teaterlærer, Uno Møller Christiansen underviser på elgitar, bassgitar og band, og jeg selv er messingpedagog, forklarer Elin Myhre. 

Frist 1. juni

Påmeldingfristen er 1. juni, så det er fortsatt mulig å melde seg på. 

- Det er litt for tidlig for noen tilbakemeldinger etter disse «konsertene», men jeg regner med at det kommer noen påmeldinger etter dette ja. Elevene på Kulturskolen kan delta fra 1. klasse, til de er ferdig på videregående. Det varierer litt hvilke tilbud elevene synes er mest interessante, men nå har vi hatt venteliste på sang, piano og gitar. Vi har ledig kapasitet på både teater og blåseinstrumenter, så vi håper vi får flere søkere der, og der kan du få plass ganske fort, sier Myhre. 

Totalt er det 104 elevplasser ved Åsnes kulturskole. 

- Det er fordelt på 80 elever, for vi har noen som er med på to disipliner. Vi håper mange vil sende inn en søknad innen søknadsfristen som er 1. juni. Søknadsskjema finner du Åsnes kommune sin hjemmeside og det er et elektronisk søknadsskjema, avslutter Elin Myhre.