De senere årene har det blitt gjort flere større løft hos Mosogn grendehus. I disse dager er en ny stor oppvaskmaskin på veg inn, og det å drive grendas samlingspunkt koster mye penger i drift og vedlikehold.

Derfor har Mosogn Vel sett på flere muligheter til å tjene penger, og én av de nye tilskuddene skal være nyttårskonserten søndag 29. januar.

- Vi legger opp til konsert med Hanne Mette Gunnarsrud, Kjetil Foseid, Tommy Michaelsen og Lars Espen Skogvold denne søndagen, sier Kjetil Nordby, som er leder i Mosogn Vel.

Billettsalget har startet

Forhåndssalget av billetter er allerede i gang, og interessen så langt har vært grei. Det legges opp til to forestillinger denne søndagen, og Nordby håper på to fullsatte forestillinger.

- Det er plass til 130 i salen på hver forestilling, og vi håper selvsagt på å få til det. Dette er artister med lokal tilknytningen som er kjente for å levere varene. De skal blant annet synge et nummer sammen, sier Nordby.

Den første konserten holdes klokka 15.30 og den andre klokka 19.00. I forbindelse med konsertene blir det også kiosksalg.

- Klart inntektene er viktige for velforeningen, men det er også bra å skape noe som folk synes er fint å høre på. Dette blir garantert en topp søndag, sier Nordby.

Det er rundt 150 som sokner til grendehuset, og Nordby venter en del besøk fra Solør ellers også.

- Det er mange utenfor kretsen som bruker Mosogn grendehus til mye forskjellig, og de er selvsagt også velkommen til denne konserten, sier han.