Også denne gangen er det karene i Always Late AS som har booket Linda Gail Lewis til å spille i Rådhuskinoen på Flisa. Det skjer fredag 29. mars klokka 20.30, og det er tredje gangen at Linda spiller på Flisa.

- Da hun var her for to år siden ble det gjort opptak av konserten, og den er nå gitt ut som en Live-CD. Kvaliteten er veldig god, og Sindre Kløften har gjort en kjempejobb. CD-en er utgitt og solgt over hele verden. Det er kanskje første gang skjer med en konsert på Flisa, sier Tor-Arne Rønning.

Han driver arrangørselskapet Always Late AS sammen med Trond Kneppen og Kåre Ryen. De har hatt flere store konserter, og gleder seg stort til at Linda kommer tilbake.

- Linda er en utrolig dyktig sanger, og fremfører alt fra country og rock, til rockabilly og blues. I tillegg er hun kjempegod på piano. Folk bør ikke gå glipp av denne muligheten, sier Rønning.

Kommer fra Louisiana

Linda Gail Lewis er søsteren til Jerry Lee Lewis, og kommer fra Ferriday i Louisiana. Nå har hun passert 70 år, men leverer fortsatt så det holder på scena. I tillegg til de to foregående konsertene på Flisa spilte hun også på Kynnbrua sammen med Stephen Ackles i 1994.

Rønning erkjenner at målgruppa for konserten primært er de over 50 år.

- Det er nok vi over 50 år som setter mest pris på denne musikken, men denne gangen er det ingen servering i Rådhuskinoen. Dermed blir det også åpent for de under 18 år om noen yngre vil komme, sier Rønning.

Billetter kjøpes via servicetorget i biblioteket, eller via Rådhuskinoen.no. I forbindelse med konserten blir det mulig både å ta bilder sammen med Linda, og å få CD-en signert for de som ønsker det.