Det var egentlig påmeldt 13 lag, men det var for få i de eldste klassene til seriespill. Dermed blir det 9 lag for 6- og 7-åringene, og det blir en komprimert knøtteturnering som spilles førstkommende søndag.

- Jan Erik Henriksen startet det hele i 1984, og Knøtteturneringa har blitt gjennomført hvert eneste år siden da! På det meste har vi hatt 47 lag, men antallet har gått nedover. Vi ønsker uansett å arrangere turnering, og satser spesielt på de yngste i år, med 5-er fotball, forteller Roy Erik Myrvang.

Det blir ei komprimert turnering, som spilles på 2 baner - ved siden av hverandre.

- Det er lokale lag som deltar i år: Grue, Jømna/Heradsbygd, Vaaler, Flisa og Kjellmyra. Alle lag unntatt Jømna/Heradsbygd stiller med 2 lag hver. Vi har sendt ut over 70 invitasjoner, men konkurransen er stor, og nå har det jo akkurat vært turneringer på Grue, Faaberg og Matrand, sier Karianne Bergersen.

Det er ikke noen økonomisk gullgruve for arrangørklubben akkurat.

- Nei, det er det ikke, men vi ønsker fortsatt at de små skal ha dette tilbudet her på Kjellmyra, sier Myrvang.

De første kampene starter søndag klokka 12.00 og de siste starter klokka 15.00.

- Alle deltagerne får medalje. De eldste Kjellmyra-spillerne skal være både dommere og ballgutter. Det hele avrundes med seriekamp for herrelaget i 5. divisjon, mellom Kjellmyra/Flisa2 og Rena og kampen starter klokka 17.00, forteller Bergersen.

Det blir både kiosksalg, grilling og hoppeslott.

- Vi håper at mange foreldre og besteforeldre stiller opp, og vi oppfordrer folk i nærmiljøet til også å komme og støtte opp turneringa. Dette blir egentlig en «åpen dag» i Idrettsparken, med mye moro og sosialt samvær i tillegg, oppfordrer arrangørene i Kjellmyra IL.