• IKKE BARE MISFORNØYD: Trener Stein Johannesen, var selvfølgelig ikke fornøyd med tap, men så mye positivt også.

De unge Grue-jentene ble liggende bak i hele 1.omgang, og var aldri i ledelsen. Lunner ledet med 2 til pause, pauseresultatet var 11-13. I 1.omgang var Lunner klart best, men klarte aldri å riste av seg hjemmelaget. Anna Sofie Sandberg holdt Grue inne i kampen, med sine 5 mål i 1.omgang. Med aktiv coaching fra trener Stein Johannesen, og bra trykk fra tribunen, "klorte" Grue-jentene seg fast og de lå med det "bare" under med 2 mål ved pause altså.

2.omgangen ble vesentlig jevnere, selv om Lunner lenge var i ledelsen, med 3 mål på det meste. Etter drøye 13 minutter ut i omgangen, var endelig Grue ajour på 18-18, etter scoring på 7-meter av Maiken Reigstad. Reigstad var forøvrig anonym på kant i 1.omgang, men som høyre bakspiller var hun en av de beste i 2.omgang med hele 7 scoringer!

jevnt og spennende

Kampen stod og vippet i flere minutter, Lunner som hadde vært i ledelsen hele kampen, ble småstresset og Grue-jentene var for første gang i ledelsen etter et kvarter ut i 2.omgang på stillingen 19-18. Reigstad fortsatt målshowet sitt og scoret mål på mål, også på 7-metere. Grue ledet både 20-19, 21-20 og 22-21, men klarte aldri å komme 2 mål foran. På stillingen 22-22 etter ca 27 minutter, skyter Grue i stolpen og deretter scorer Lunner i neste angrep og er i ledelsen igjen. Så kommer nok en bom fra hjemmelaget, alene med keeper. Med under 1 minutt igjen, har først Grue-keeper Kirsten Bjerkestrand Sørby en dobbelredning, før det det blir en utvisning og 7-meter til Lunner. Denne settes i mål og Lunner vinner 22-24. En utrolig jevn og spennende kamp.

Grue-trener Stein Johannesen var både skuffet og fornøyd etter kampen:

- Vi møter det klart beste laget så langt, det er et meget rutinert lag. Vi blir slått på det i dag, det "koker" for oss de siste 10 minuttene. I stedet for å spille angrepshåndball, spiller vi én og én, og det ødelegger kampen for vår del. Bakover er jeg veldig fornøyd, og angrepsspillet fram til ca 40 minutter, er meget bra, sier Johannesen.

mangel på rutine

Etter å ha ligget bak i nesten 45 minutter, var Grue-jentene i ledelsen på 19-18. Men så "rakner" det litt på slutten:

- Det er rett og slett mangel på rutine, og mangel på en litt eldre frontfigur, som kan roe ned litt og sette opp et spill. Men det er sånne kamper vi ønsker oss, dette er god læring. Da må du også tåle å tape noen kamper, de siste 10-15 minuttene hvor det koker, er jo den aller beste læringa for disse unge jentene. Og det er også da håndball er på sitt artigste, med slik trøkk det var både ute på banen og på tribunen, sier en tross alt ganske fornøyd Grue-trener.

Dagens Grue-jente ble Hanne Lund, som hadde en meget god kamp. 

Storscorere var Anna Sofie Sandberg og Maiken Reigstad, med 7 mål hver. Sandberg scoret 5 av sine 7 i 1.omgang, mens Reigstad satte alle sine 7 i 2.omgang. Verdt å nevne også, Grue hadde på et tidspunkt 3 søstre på banen: Kirsten Bjerkestrand Sørby i mål, mens søstrene Camilla og Birgitte spilte på hver sin kant! Det er vel ikke hver dag at trillinger spiller samtidig på samme lag!